6 motive sa alegi Namos

#1

Reduceri de pana la 70%

Promotii active in site si discounturi extra in functie de campaniile in derulare.

#2

Produse de inalta calitate, originale, atent selectionate pentru tine!

Lucram cu reprezentatii oficiali ai brandurilor, confirmand cu certitutine calitatea produselor cosmetice comercializate. Daca nu esti multumita iti primesti banii inapoi in 24h.

#3

Program gratuit de consiliere telefonica

PERSONAL SHOPPING ADVISOR - 30 minute de convorbire cu unul dintre expertii nostri Sephora, pentru a obtine cele mai bune sfaturi de frumusete dar si pentru a alege corect produsele de care ai nevoie. Sa cumperi online nu a fost niciodata mai usor!

#4

Ambalaj cadou si securitatea produselor

Ai posibilitatea sa selectionezi ambalarea produsului pentru cadou, astfel incat el va fi livrat surpriza din partea ta, cu un cost mic aferent ambalajului si felicitarii. De asemenea, pentru ca iti cumperi frumusete si imagine, ne dorim sa ai o experienta frumoasa, astfel iti oferim posibilitatea sa iti securizezi produsele, selectand ambalarea lor riguroasa, eco-friendly.

#5

Livrare si retur gratuite 90 de zile

Pentru comenzi de peste 100 de lei, numeroase surprize in colet precum si placerea de a fi membrul unui club de frumusete, cu numeroase promotii si avantaje.

#6

Comunitate de Beauty

Informatii despre tot ce trebuie sa stii despre produsele cumparate. Iti aducem un feedback obiectiv asupra produselor, informatie bogata si corecta. Venim la tine cu review-uri video, comentarii de la cliente si mod de folosire corecta a produselor.